Ciasto z drukarki. Smakuje nietypowo – przyznają naukowcy
24.03.2023 14:00
24.03.2023 14:00
Drukarki 3D na dobre zadomowiły się w wielu dziedzinach życia, od rozrywki po przemysł kosmiczny. Na łamach NPJ Science of Food ukazał się właśnie artykuł, w którym czytamy, że dotychczas analogowe metody gotowania jak grill, kuchenka, piekarnik czy mikrofala pozostają dominującymi sposobami przygotowywania pokarmów. Wraz z ciągłą ewolucją na polu technologii cyfrowych gotowanie laserowe i druk 3D mogą stać się wygodną i tanią metodą gotowania dostarczającą niezbędnych składników odżywczych.
WiÄ™cej w serwisie kopalniawiedzy.pl ›
Komentarze (0):
Azyl
Banki
Ekstraklasa
Europa
Finanse
Ford
Gdańsk
Historia
ISIS
Katowice
Kia
Kielce
KrakĂłw
Kujawsko-pomorskie
Śląsk
Loty
ĹťuĹźel
Lublin
Mińsk
Monachium
NATO
Niemcy
Opole
Piłkarze
Policja
Poznań
Praca
Pracownicy
Przemysł
RakĂłw
Rozwody
Samochody
Sejm
Senat
Sklepy
Szczecin
Szkoły
Szpitale
Tesla
Transport
Uber
Warmińsko-mazurskie
Warszawa
Wi-Fi
WOŚP
Wrocław
Wybory
Wypadki
Zdrowie
ZUS
reklama